logo

energetisch consult - healing & reading

Healing is een vorm van begeleiden bij het zelf genezend proces dat in ieder van ons aanwezig is en wat een natuurlijk proces is om energie in balans te brengen.

Reading is een vorm van coaching waarbij de innerlijke zintuigen worden gebruikt om onbewuste patronen te zoeken en ze op een intuïtieve manier te duiden en bewust te maken bij de klant.

Het doel is een bewustzijnsverruiming te creëren die jou dichter zal brengen bij je eigen essentie/waarheid waardoor je het antwoord vindt op belangrijke levensvragen.

 

Alles wat leeft, wordt bepaald door de kwaliteit van de energie, ook jij

Tijdens het consult wordt gezorgd voor een energetisch ondersteunende ruimte. Via meditatie wordt een liefdevolle en neutrale zijnstoestand opgeroepen.

Op basis van jouw vraag en verwachtingen, wordt er binnen het energetisch contact met de innerlijke zintuigen geobserveerd.
Daarna wordt een duiding gegeven aan de observaties.
Jij krijgt de mogelijkheid om feedback te geven over de uitleg en de toepasselijkheid in jouw leven.

Dan volgt een terugkoppeling naar de observaties – een check-up – en worden kleuren/klanken opgevraagd om jou fysiek, emotioneel en mentaal in balans te brengen.
Dit gehele proces wordt tijdens het consult in gang gezet en gaat gewoonlijk nog een tijdje na het consult verder.

De tijdsperiode die het zal innemen, wordt jou aan het eind van het consult meegegeven.

 

Elk consult is een unieke ervaring

Mensen beleven een energetisch consult op een geheel eigen manier, afhankelijk van hun specifieke vraag en verwachtingen.

In sommige situaties zal healing vooral aan de orde zijn. Via de innerlijke zintuigen worden kleuren/klanken opgevraagd die tot een nieuw evenwicht zullen leiden. Indien gewenst wordt hierbij gebruikt gemaakt van de handen en helende instrumenten. Healing wordt gestuurd naar eerdere momenten die als moeilijk werden ervaren. Hierdoor krijgen deze ervaringen een plaats en wordt het levensverhaal van de persoon een stukje herschreven.

In andere gevallen zal naast healing ook de reading heel belangrijk zijn. Dan is het de bedoeling om via duiding van de observaties jou nieuwe inzichten en overtuigingen aan te reiken. Het werken met overtuigingen beoogt een duurzame transformatie van iemands visie. Mensen gaan de werkelijkheid hierdoor op een andere manier ervaren wat zorgt voor nieuwe mogelijkheden en keuzes in het verdere leven.

Na afloop is er de kans om nog even na te praten en ervaringen tijdens het consult te delen.

 

Voorbereiding

Op de dag zelf of een paar dagen voor je een Energetisch consult plant, kun je je voorbereiden door even in stilte bij jezelf te komen en je de vraag te stellen bij welk thema in jouw leven het consult opheldering kan bieden of kan helpen.