logo

workshops

Onze groep sessies "open reiki", "open klanken" en "klank healing" vinden plaats in onze praktijk in Zottegem.

open reiki

Open Reiki in Huis van herbronning te Zottegem en in Centrum GEA te Munkzwalm

Open Reiki maakt je ten volle bewust van de kracht van Reiki. Je verdiept de ervaring van de stroom in jezelf en intensifieert deze stroom. Je oefent het doorgeven van de Reiki-energie aan anderen. Deze bijeenkomsten staan open voor iedereen. Ze zijn aan te bevelen als kennismaking met de geest van Reiki. Tevens zijn ze een uitnodiging voor alle Reiki beoefenaars die de kracht van Reiki in hun leven wensen te verdiepen en die willen genieten van de grote genezing en intense energieoverdracht die het samen Reiki beoefenen met zich meebrengt.

Wil je genieten van de genezing/heling en intense energieoverdracht die het samen beoefenen van Reiki met zich meebrengt? Probeer het dan een keertje uit!

Je kunt inschrijven per geplande bijeenkomst via onze activate.me pagina.

 

open klanken

Open Klanken maakt je ten volle bewust van de kracht van klanken waaronder de geluiden die je waarneemt in de natuur, de klank van je eigen omgeving, hoe klanken en geluiden ondersteunen en wanneer ze belastend aanvoelen voor jou.
Je neemt waar hoe je eigen stem klinkt, hoe de stem van anderen klinkt en brengt de nodige harmonie in de toonhoogtes en klankkleuren die intuïtief in jezelf willen ontstaan.
Naast het waarnemen van de klanken in de buitenwereld, versterk je de ervaring van de universele klanken door helemaal in het moment te zijn en jezelf in verbinding te stellen met je ware essentie.
Vanuit al deze ervaringen en het dieper contact met jezelf en de universele klanken, oefen je in het maken van klanken voor jezelf en anderen.

Deze bijeenkomsten staan open voor iedereen. Ze zijn aan te bevelen als kennismaking met het intuïtief gebruik van de stem en klankinstrument(en), zoals klankschaal, oceandrum, tampura, drums, sansula, shrutibox, ethnische fluiten enz.

Ook zijn ze een uitnodiging voor alle mensen die de kracht van het gebruik van klanken in hun leven wensen te verdiepen.

Wil je genieten van de genezing/heling en intense energieoverdracht die het samen beoefenen van klanken met zich meebrengt? Probeer het dan een keertje uit!

Je kunt inschrijven op vraag of per geplande bijeenkomst.

 

klank healing

Een klankhealing is een lig(of zit)-concert. Men ligt (of zit) hierbij op een matras (of stoel) onder een warm deken. Tijdens een klankhealing worden allerlei klanken en trillingen gecreëerd. De muzikanten spelen zuiver intuïtief en gebruiken helende instrumenten van over de hele wereld. De eigen stem wordt gebruikt waarbij klanken, boventonen en mantra’s worden gezongen.

Het vindt zijn oorsprong in de tradities van oude culturen zoals o.a. de Aboriginals, Sjamanen en Tibetanen.

Uit ervaring weten we dat mensen tijdens een klankhealing allerlei sensaties en/of prikkels ervaren.

Men maakt reizen, komt op allerlei plaatsen, ziet kleuren en symbolen, emoties komen vrij, men ervaart ontspanning, stilte en rust, voelt harmonie in zichzelf en de omgeving.
Het bijzondere aan de Klankhealing van Steven en Darine, is dat het concert zuiver intuïtief is en afgestemd op de aanwezige deelnemers. Daardoor is ieder concert weer anders, verrassend en uniek.

Na afloop is er de kans om nog even na te praten en ervaringen uit het Klankhealing-concert te delen.

Op de dag dat je een klankhealingconcert wilt bijwonen, kun je je voorbereiden door even in stilte bij jezelf te komen en je de vraag te stellen wat klanken voor jou over het algemeen betekenen. Als je daartoe bereid bent, kun je je ook afvragen wat klanken eventueel nog meer kunnen betekenen voor jou.

We vragen je voor de klankhealing zo ontspannen licht mogelijk te kleden.

Onze klank healing sessies vinden plaats, in groep, in onze praktijk in Zottegem. We ontvangen vaak mensen uit de omgeving (Zwalm, Brakel, Geraardsbergen, Oosterzele...).

Liever een individuele benadering? Bekijk dan ons aanbod klank therapie.